Digital innovation | Blue Leopard

Digital innovation

De enige zekerheid in het leven is verandering. Je hoeft er niks voor de doen. Mensen veranderen, de maatschappij verandert, de wereld verandert en wij dienen allemaal mee te veranderen.

Blue Leopard helpt bedrijven op een verantwoorde wijze deel te nemen in een van deze veranderingen; het digitale tijdperk, op alle niveaus en fronten. Ieder bedrijf of merk heeft zijn/haar eigen doelstellingen en hierop gebaseerd wordt een passend dienst of product of combinatie van meerdere gekozen.

Voorbeelden van producten en diensten voor het digitale tijdperk zijn:

bl-illus02

Responsive web design

Het is al lange tijd de normaalste zaak om websites op mobiele apparaten te bekijken. Maar niet elke website is daar standaard geschikt voor. Daarom maken we gebruik van responsive design; een manier om uw website aan te passen aan verschillende apparaten. Een bijkomend voordeel van responsive design is dat je geen aparte mobiele website hoeft te beheren. De inhoud van je website blijft gelijk; alleen de gebruikers ervaring wordt geoptimaliseerd.

Responsive design vs. de mobiele website

Video marketing

Lights, camera, action! Een bedrijfspresentatie, viral video voor social media, televisie commercial, het werkt. Video creeert interactie en vergroot je bereik. Het wordt bekeken en gedeeld. Waarom? Mensen zijn visueel ingesteld. Lange teksten worden gescand, de essentie wordt regelmatig over het hoofd gezien. In een video heb je de mogelijkheid om zowel verbaal, als non verbaal contact te maken met de doelgroep, op een interactieve wijze.

Voordelen van video:

  1. SEO optimalisatie – Een video op de landingspagina vergroot mogelijk de kans met 53% om bovenaan de Google resultaten te komen.
  2. Social Shares – Sociale media moedigen aan een video te delen, mensen zijn er dol op!
  3. Conversie – Een video op de landingspagina kan de conversie met 80% verhogen.
  4. Mobiele sales – Bijna 40% van de consumenten zegt dat een video de kans op een online aankoop vanaf een mobiel apparaat vergroot.