Handleidingen | Blue Leopard

Handleidingen

Kom je er niet uit?

Als klant van Blue Leopard helpen we je graag met je website. Heb je vragen over WordPress die we nog niet behandeld hebben? Of wil je weten hoe je je website kunt uitbreiden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je binnen 24 uur terug!


Over onze handleidingen

Wij bouwen graag mooie websites. Maar daar houdt het niet op. Een goede website moet onderhouden worden; nieuwe content is belangrijk. WordPress maakt het je makkelijk om zelf blogs en pagina’s aan te maken.

Juist omdat WordPress zo veel te bieden heeft, kan het in het begin wat verwarrend zijn. Daarom bieden we deze handleidingen aan. Zo kun je altijd even terug lezen hoe je ook alweer een afbeelding plaatst, of een categorie aanmaakt.

We schrijven regelmatig nieuwe handleidingen. Wil je op hoogte blijven? Volg ons dan op Twitter, Facebook of Google+.

Uitbesteden

Contentmanagement kun je gemakkelijk uitbesteden. Dat kan op verschillende manieren. Zo is er altijd een product dat past bij jouw wensen en budget.

Met een strippenkaart kun je zelf bepalen wanneer je uren aan contentmanagement op maakt. Bijvoorbeeld wanneer je het even wat drukker hebt op de zaak. Of lekker een maand op vakantie gaat. 😉

Een abonnement is een slimme manier om altijd goede content online te hebben. Je uren worden van te voren ingepland. Zo weet je precies wat wanneer geschreven wordt. Door een strakke planning kun je ook content aan je agenda koppelen. Bijvoorbeeld wanneer je naar een beurs bent gegaan en daar een blog over geschreven wilt hebben. Onze content schrijvers kunnen zo precies inspelen op jouw wensen.

Schrijf je liever zelf je content, maar wil je het technisch onderhoud uitbesteden? Dat kan met een onderhoudsabonnement. Wij zorgen er voor dat je website up-to-date blijft en mee kan met alle technische vooruitgang. Lees ook ons blog over waarom het zo belangrijk is om je website te onderhouden.