SEO / SEA

Zoekmachine optimalisatie en adverteren

Het zoekmachine landschap verandert continu en daarmee ook Google’s algoritme. Het is dus niet meer zo makkelijk om die hoge, begeerde positie in Google te scoren. Wat is daar dan wel voor nodig? Onder andere een juiste website structuur, aantrekkelijke content en linkbuilding.

Onze aanpak

Voor iedere klant werken wij met een op maat gemaakte strategie. De strategie wordt bepaald aan de hand van uw online doelstellingen, ofwel; wat denkt u met het SEO traject te bereiken? Dit kunnen uiteenlopende doelstellingen zijn, denk hier bijvoorbeeld aan: brand awareness, hoger ranken op een bepaalde zoekterm, meer contactaanvragen, en uiteindelijk een hogere R.O.I.

Optimalisatie

Om goed resultaat te behalen houden wij rekening met drie verschillende factoren. On-site optimalisatie: Er wordt gekeken naar de inrichting van de complete website. Content strategie: Want, “content = king”. Google vindt het belangrijk dat er relevante content gedeeld wordt, ook de bezoekers vinden dit prettig! Off-site optimaliatie: Linkbuilding en linkearning (high value linkbuilding) om de domein autoriteit van de website te verbeteren.

AdWords campagnes kunnen resulteren in diverse, uiteenlopende soorten resultaten. Dit is allemaal afhankelijk van de vooraf gestelde doelstellingen. Zo kan de campagne cross channel (SEO, SEA, etc.) ingezet worden waardoor deze tijdens de volledige customer journey zichtbaar is.

Resultaten

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan deze portfolio items eens.

Diensten

  • Quickscan conversie (kosteloos)
  • QuickScan volume (kosteloos)
  • Google +
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Concurrentie onderzoek
  • SEO-traject (minimaal 6 maanden)
  • SEA-traject (minimaal 2 maanden)

Liever een advies of dienst op maat? Vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.