Strategie, concept en campagne

Marketing & Communicatie

Vraagt u zich af hoe en met welke middelen u uw doelgroep kunt bereiken? Of wellicht het retentiebeleid aanscherpen? Misschien bent u opzoek naar geheel nieuw verdienmodel omdat het andere verouderd is. Wij ondersteunen u of uw marketingafdeling bij het creëren van strategieën, concepten en campagnes.

Onze aanpak

Uw vraagstuk en doelstellingen zijn leidend. Mocht u deze nog niet helder hebben voor uzelf, gaan wij graag samen met u brainstormen om dit vervolgens tot een concrete probleemstelling te formuleren. Mogelijk heeft u zelf al een concreet beeld van uw doelgroep. Zo niet, doen we daar onderzoek naar om een duidelijk een beeld te scheppen. Hier stemmen we alle marketinginstrumenten en communicatiemiddelen dan ook op af.

Resultaat en proces

U kunt ervoor kiezen om de resultaten en statistieken te laten monitoren en voortdurend aan te passen of enkel periodiek te analyseren en evalueren. Een strategie, concept of campagne is maatwerk en ieder project is anders. Indien u geïnteresseerd bent en langs wilt komen voor een intake of gewoon meer informatie wilt, neem contact op met Ramzi Issa.

Voordelen

  • Strategie, concepten en campagnes zijn maatwerk
  • U kunt het aan ons overlaten of erbij betrokken blijven
  • Meetbare resultaten